Actualitat barreres arquitectòniques
problematiques

Actualitat barreres arquitectòniques

Benvolgudes famílies,

com haureu pogut veure, molt a poc a poc, s’han iniciat diverses actuacions per a la millora del centre en el tema de la supressió de barreres arquitectòniques.

A final del passat curs l’equip directiu juntament amb la nostra batlessa, Maria Ramon, i el regidor d’educació, Pere Palou, vàrem mantenir una reunió amb el Conseller d’educació, Martí March i el cap de servei de centres, Jordi Escudero, on exposàrem, entre d’altres, la problemàtica que presenta el nostre centre en aquest aspecte. El Conseller és va comprometre a dur a terme les actuacions necessàries i també dues actuacions d’urgència: l’adaptació d’un bany, que està pràcticament acabat, i la construcció d’una rampa d’unió entre l’edifici de primària i el porxo de menjador i pistes. Aquesta darrera actuació, tot i que s’ha aprovat la previsió de despesa, està pendent de l’elaboració d’un petit projecte i la posterior adjudicació. Així i tot, volem ser optimistes i confiam que ben aviat s’iniciaran els treballs de construcció.

També volem donar les gràcies a l’Ajuntament, que ha dedicat esforços a suavitzar els accessos a l’edifici de primària, rebaixant l’escaló d’accés a l’escola i a la sortida cap al pati de davant.

Seguirem fent feina.

L’equip directiu

7021927368075124285_account_id0 8515188472121829050_account_id0