Ajornament Festa de Carnaval 18
carnestoltes, Celebracions

Ajornament Festa de Carnaval 18

Benvolgudes famílies,

Donada la climatologia que estam tenint aquesta setmana i la previsió que donen per a divendres no ens queda més remei que ajornar la festa de carnaval.

Ens estimam més anticipar la decisió amb temps suficient per poder reorganitzar horaris de transport escolar i menjador, així com organitzacions familiars. Així mateix, tot i que la pluja ens pugui donar una treva a l’hora de la celebració, la humitat acumulada a la pista i el fred que es preveu deslluirien la festa i provocarien incomoditat tan als assistents com als participants.

Així doncs, aquest divendres dia 9 l’horari serà l’habitual de 9:00 a 14:00 amb servei de menjador de 14:00 a 16:15. El bus de Banyalbufar i Estellencs partirà a les 15:30.

El proper divendres dia 16 de febrer, si el temps ens ho permet, celebrarem la festa de carnaval en l’horari que havíem previst aquest divendres, de les 15:00 a les 16:15. Cada tutoria us dirà l’hora de concentració de l’alumnat. Recordau que si no sou usuaris del servei de menjador i n’heu de fer us el dia 16 heu d’avisar amb temps suficient. El bus partirà a les 16:15 en acabar la festa.

El Rei Carnestoltes acabarà les seves crides aquesta setmana com estava previst (avui fa la darrera per demà).

Disculpau les molèsties i visca el carnaval!

La direcció del CEIP Gabriel Comas i Ribas