Dies no lectius. Nou e-mail. Twitter.
calendari, Esdeveniments

Dies no lectius. Nou e-mail. Twitter.

Benvolgudes famílies,

ens posam en contacte amb vosaltres per recordar-vos els propers dies no lectius:

  • Divendres dia 26 de febrer és no lectiu a la nostra escola, ja que és un dels dos dies que l’escola va triar de lliure elecció com a festiu de centre.

  • Dilluns dia 29 de febrer és la festa escolar unificada, que ve determinada per les instruccions de la Conselleria d’Educació.

  • Dimarts dia 1 de març és la festivitat de les Illes Balears, per tant és festiu a nivell autonòmic.

També us volem fer arribar que, a més de l’adreça electrònica que hem tengut fins ara, en posam funcionament una de nova, info@cpgabrielcomasiribas.org, la qual podreu utilitzar per fer-nos arribar idees, propostes i qualsevol tipus de consulta que tengueu.

Ja per acabar, us volem recordar que tenim compte de TWITTER, @EscolaEsporles, per tal de fer-vos arribar informacions concretes o de darrera hora, o recordatoris com és el cas d’aquesta circular que teniu ara a les vostres mans. La idea és que aquest tipus de circulars amb el temps siguin substituïdes per comunicacions electròniques per tal d’estalviar paper i recursos. És per això que, per a incentivar l’us del Twitter, farem el sorteig d’un lot de productes del nostre hort entre tots els seguidors del compte. Si en voleu més informació consultau @EscolaEsporles.

Rebeu una cordial salutació,

L’equip directiu del CEIP Gabriel Comas i Ribas