FESTA DE FINAL DE CURS 22 DE JUNY
Celebracions

FESTA DE FINAL DE CURS 22 DE JUNY

Benvolgudes famílies,

El proper divendres dia 22 de juny acabam les classes. L’horari d’aquest dia serà l’habitual, de 9:00 a 14:00h. Hi haurà també servei de menjador de 14:00 a 16:15h, i l’hora de partida del bus serà a les 15:30h.

Per poder acomiadar-nos, l’horabaixa del mateix divendres farem una petita festa de final de curs.

● A partir de les 18:15 arribada, entre tots pararem les taules i distribuirem cadires, etc.

● A les 18:30 Ball de Gegants i inici de la festa, pintacares, música i balls (necessitam famílies per dinamitzar aquestes activitats!). També hi haurà un PhotoCall amb aportació voluntària per a finançar la millora de patis, amb el suport de l’AFA.

● A partir de les 19:00 berenar-sopar “Pamboliada”:

– L’empresa UNSOMNIT, encarregada del servei de menjador, oferirà pa amb oli, amb dues modalitats:

■ Pa amb oli petit i beguda: 5,10€

■ Pa amb oli gros i beguda: 6,50€ ○ Qui vulgui gaudir del pa amb oli, haurà de comprar els tiquets que necessiti directament a na Joana del menjador abans de dimecres 20 de juny (telf: 617722645) ○ L’alumnat de 5è vendrà coques i begudes extres. Els doblers que obtindran serviran per començar la guardiola per finançar el viatge d’estudis que faran l’any que ve a 6è.

● A partir de les 20:00, s’iniciarà la festa de l’escuma infantil de 3 a 12 anys.

○ De les 20:00 a les 20:30 aproximadament serà d’ús exclusiu per a l’alumnat d’infantil i primer de primària.

○ A partir de les 20:30 aproximadament podrà entrar l’alumnat a partir de segon i fins a 6è. Si hi ha alumnat d’infantil i primer que hi vulguin quedar ho podran fer, però sabeu que hi haurà els nins grans també. Sabem que l’espera dels grans se farà llarga i que tendran moltes ganes d’entrar a l’escuma, però és necessari que els petits tenguin un temps propi. Vos demanam el màxim de respecte per a aquests torns, i que ho parleu amb els vostres fills i filles.

○ Duis roba i calçat adequat (xancles obertes es perden amb facilitat, ulleres graduades o de sol no, o qualsevol cosa fàcil de perdre tampoc), tovallola i muda per canviar-vos després. Les ulleres de piscina es poden utilitzar, tot i que l’escuma és homologada i no provoca picor als ulls.

○ Els més petits, si ho necessiten, podran entrar amb un acompanyant responsable.

○ S’han d’evitar al màxim corregudes i empentes.

○ No es podran utilitzar els vestidors del pavelló. No estarà permesa l’entrada de patinets ni bicicletes, ni tampoc la utilització de pilotes. Recordau que els infants han d’assistir a la festa acompanyats d’un adult responsable que serà el seu referent en tot moment.

Així doncs, us hi esperam a tots i a totes!

Atentament

L’equip directiu