Festius i fons emergència.
Ajudes/beques, calendari

Festius i fons emergència.

Benvolgudes famílies,

recordar-vos que aquest proper divendres 29 d’abril ha estat escollit pel centre com a dia no lectiu i el dilluns 2 de maig és festa municipal.

Ens tornam a veure dia 3 dimarts. Bon pont!

Us informam també que enguany la Conselleria d’Educació i Universitat ha aportat un fons escolar d’emergència social als centres educatius públics de les Illes Balears.

L’objectiu d’aquest fons és atendre situacions de necessitat social als centres públics de les Illes Balears en matèria d’alimentació, escola matinera, material didàctic i escolar, activitats escolars complementàries o altres que els centres considerin necessàries, per l’alumnat amb necessitats econòmiques i socials sobrevingudes pel curs 2015-16.

Del 8 al 19 de febrer ja obrírem una primera convocatòria. Ara convocam la segona i darrera.

 El període de presentació de sol·licituds és de dia 3 al 12 de maig a la secretaria del centre, tots els dies de 9 a 10h i dimarts i dijous de 14:45 a 16h.

 Cas que ja hagueu presentat sol·licitud, ho podeu tornar a fer, però tendran prioritat aquelles sol·licituds que en primera convocatòria no es presentaren o no reberen ajuda.

Podeu descarregar-vos l’imprès de sol·licitud (a la part baixa, on diu “download” o dirigir-vos a la secretaria del centre.

Download (PDF, 67KB)