L’alumnat ja torna a tenir accés als seus comptes
Esdeveniments, problematiques

L’alumnat ja torna a tenir accés als seus comptes

Bon dia,
Ja hem acabat les tasques de manteniment i els usuaris de l’alumnat tornen a estar actius. L’alumnat dins la classe haurà creat una nova contrasenya, que us hauran de dir.
Les tasques que hem duit a terme estan basades en dos punts que vàrem detectar.
Per una part, el fet de tenir el Hangout activat feia que no poguéssim controlar les converses que es duien a terme a través de videoconferència. Hem vist que segons com evolucionessin aquestes converses podrien conduir a conductes inapropiades. A més hem considerat que el fet d’estar connectat al Hangout distreia l’alumnat de les seves tasques escolars. També hem detectat connexions en horari que se suposa que haurien d’estar al llit dormint i no al xats. Per aquests motius hem desactivat aquesta eina.
D’una altra banda, i a través d’uns usuaris “prova” que tenim creats, hem detectat un forat al sistema de seguretat. Hem verificat els usuaris de l’alumnat i hem vist que no els hi ha afectat. Hem contactat amb l’empresa que ens gestiona la seguretat i també ha quedat solucionat.
Així doncs els comptes d’usuari tornen funcionar amb normalitat. Moltes gràcies i disculpau les molèsties ocasionades aquest cap de setmana.