Menjador, Uncategorized

Millores esplai menjador

Continuant amb les millores pedagògiques, des de la comissió de convivència del Consell Escolar, la Comissió de Menjador i l’empresa concessionària hem estat treballant per posar en marxa una versió del projecte de patis que tenim a l’esplai de primària però al temps de l’esplai de menjador.

La finalitat és donar als infants tant recursos per reduir els conflictes a través de propostes de jocs com les eines per a solucionar aquests conflictes. Això suposarà la contractació per part de l’empresa d’un nou membre de l’equip de monitors que s’encarregarà de coordinar/vetllar tot aquest projecte, amb el suport del Consell Escolar. Pensam que aquesta contractació, tot i que suposarà un increment mínim en el preu del servei de menjador, produirà una millora significativa en l’atenció als infants del nostre centre en aquest temps lúdico-educatiu.

Així doncs,  l’empresa juntament amb el consell escolar, farà la selecció d’aquesta persona. Vos feim partíceps de la convocatòria per si us pot interessar o sabeu d’algú a qui li interessi.

Download (PDF, 149KB)