Procés ESCOLARITZACIÓ 15/16
Adscripció, Escolarització 15/16

Procés ESCOLARITZACIÓ 15/16

Benvolgudes famílies,

informar-vos que a partir de dilluns dia 13 d’abril de 2015, s’inicia el procés d’escolarització pel curs 15/16. Aquest procés té 3 parts diferenciades:

ADSCRIPCIÓ: només l’han de realitzar aquells alumnes de 6è d’EI i els de 6è d’EP que han de continuar els seus estudis a un altre centre de la línia d’adscripció. Degut a que els de 6è d’EI passen a 1r de primària dins el mateix centre i  la nostra escola sols té l’IES  Josep Font i Trias (Esporles) dins la línia d’adscripció, cap alumne del nostre centre l’ha de formalitzar. 

Entrega de sol·licituds del 13 al 17 d’abril, ambdós inclosos.

ADMISSIÓ: és un procés obert a tots els alumnes que desitgin un canvi de centre, la incorporació al sistema educatiu (4t d’Educació Infantil, infants nascuts l’any 2012) o a la xarxa de centres sostinguts amb fons públics (alumnes procedents de centres privats o estrangers). La participació i obtenció de plaça escolar en el procés d’adscripció és compatible amb la posterior participació al  procés d’admissió.

* En aquest procés SÍ que han de participar aquells alumnes que no vulguin anar a l’IES de referència nostre, presentant la sol·licitud telemàticament o presencialment a l’IES que escolleixin en primera opció*

Entrega de sol·licituds de l’11 al 21 de maig, ambdós inclosos.

MATRÍCULA: l’ha de realitzar tot aquell que ha obtingut plaça en el procés d’admissió, en el centre sol·licitat.

Formalització de la matrícula del 22 al 24 de juny, ambdós inclosos (Infantil i Primària). Del 29 de juny al 3 de juliol, ambdós inclosos (ESO)

Vos adjuntam els documents de referència, a tenir presents:

Calendari del procés.

FAQ: Preguntes més freqüents.

Podeu informar-vos àmpliament de tot el procés en la següent plana web (Conselleria d’Educació – DG Planificació).