Procés escolarització 16/17
Escolarització 16/17

Procés escolarització 16/17

Benvolgudes famílies,

informar-vos que a partir de dilluns dia 18 d’abril de 2016, s’inicia el procés d’escolarització pel curs 15/16. Aquest procés consta de 3 parts diferenciades:

1. ADSCRIPCIÓ: només l’han de realitzar aquells alumnes de 6è d’EI i els de 6è d’EP que han de continuar els seus estudis a un altre centre de la línia d’adscripció. Per tant, en el nostre centre NINGÚ l’ha de formalitzar (a no ser que vulgui canviar de centre) ja que els de 6è d’EI passen a 1r de primària dins el mateix centre i els de 6è d’EP ho fan a 1r d’ESO de l’IES Josep Font i Trias (Esporles) que és el nostre institut de referència, l’únic de la línia d’adscripció. La participació i obtenció de plaça escolar en el procés d’adscripció és compatible amb la posterior participació al procés d’admissió.

Entrega de sol·licituds del 18 al 22 d’abril, ambdós inclosos.

2. ADMISSIÓ: és un procés obert a tots els alumnes que desitgin un canvi de centre, la incorporació al sistema educatiu (4t d’Educació Infantil, infants nascuts l’any 2013) o a la xarxa de centres sostinguts amb fons públics (alumnes procedents de centres privats o estrangers).

* En aquest procés SÍ que han de participar aquells alumnes que no vulguin anar a l’IES de referència nostre, presentant la sol·licitud presencialment a l’IES que escolleixin en primera opció*

Entrega de sol·licituds del 9 al 20 de maig, ambdós inclosos.

Les sol·licituds es poden emplenar telemàticament o a mà, però en ambdós casos s’ha d’entregar a la secretaria del centre per part del pare/mare/tutor de l’alumne.

AQUÍ teniu  la sol_licitud per poder emplenar.

3. MATRÍCULA: l’ha de realitzar tot aquell que ha obtingut plaça en el procés d’admissió, en el centre sol·licitat.

Formalització de la matrícula del 22 al 27 de juny, ambdós inclosos (Infantil i Primària). Del 27 de juny a l’1 de juliol, ambdós inclosos (ESO)

Vos adjuntam els documents de referència, a tenir presents:

díptic informatiu (calendari)

FAQ: Preguntes més freqüents.

Podeu informar-vos àmpliament de tot el procés en la següent plana web (Conselleria d’Educació – DG Planificació)